Suna-ne la 0747999916

Transport 9.9 lei sau GRATUIT la comenzi de minim 130 lei ❤️

Copt cu drag in Romania

Serviciu Clienti

Clienții fideli, nu se întorc doar, nu te recomandă pur și simplu, ci insistă ca prietenii lor sa faca afaceri cu tine.

Comanda si Livrare

Dorim sa-ti livram produsele cat mai repede. Tinta noastra este sa le ai chiar a doua zi dar pentru ca pot aparea situatii pe care nu le putem controla, ne asumam un termen de livrare intre 3-5 zile lucratoare.

Simplu, cand plasezi prima comanda poti bifa sa ti se creeze un cont folosind datele deja introduse. Urmatoarele comenzi le vei putea plasa in cateva secunde. Super,nu?

Adresa de expeditie o poti modifica in sectiunea Contul meu. in cazul in care comanda a fost deja plasata te rugam sa redirectinezi mail-ul de confirmare a comenzii catre comenzi@ketacrackers.ro in care sa specifici noile date de expediere.

Vei primi un mail de informare cand comanda este expediata, daca depaseste termenul de 5 zile, te rugam sa ne contactezi telefonic sau pe email: comenzi@ketacrackers.ro

Preturile afisate pe site sunt finale. In cazul promotiilor pretul intreg va fi traiat si se va afisa noul pret la care nu se vor adauga alte taxe decat cele de transport daca cosul de cumparaturi este mai mic de 100 RON.

Momentan livram doar in Romania. Avem in vedere sa putem expedia si in Europa.

Retur si Schimbare produs

Ne dorim sa fii mereu multumit de calitatea produselor noastre. Te asiguram ca rezolvam orice problema legata de produse, scrie-ne un e-mail la : contact@ketacrackers.ro sau sa ne suni la 0747999916 sau 0747444000. Mai multe informatii pe pagina Livrare & Retur.

In situatia putin probabila de a primii ce nu ai comandat, te rugam sa ne contactezi pe e-mail: comenzi@ketacrackers.ro / whatsapp 0747999916 sau 0747444000 sigur gasim o solutie.

Luam toate masurile ca produsele sa fie livrate in ambalaj protector. Totusi verifica coletul in momentul primirii. Verificarea consta in inspectarea vizuala a coletului, daca acesta prezinta deformari chiar si minore, specificati acest lucru pe AWB la rubrica observatii sau cereti curierului sa va intocmeasca proces verbal. Apoi informati-ne pe comenzi@ketacrackers.ro.

scrie-ne un e-mail la : comenzi@ketacrackers.ro

Mai multe informatii pe pagina Livrare & Retur.

Oricand pe e-mail: contact@ketacracker.ro.

Whatsapp / telefon 0747999916 de Luni – Joi intre 9 – 18 si Vineri intre 9 – 14 sau 0747444000

Da, se poate. Mai multe detalii pe pagina de Livrare & Retur

Se pot comanda produsele care au stoc afisat. Suna-ne daca te intereseaza un anumit produs.

Transport 9.9 lei

Sau GRATUIT la comenzi de peste 130 lei

Garantam calitatea

Nemultumit? Ascultam. Rezolvam!

Platesti usor

MasterCard / Visa