Suna-ne la 0747999916

Transport 9.9 lei sau GRATUIT la comenzi de minim 100 lei ❤️

Produs in Romania

Modalitati de livrare si retur

Livrarea produselor

Livrare in BUCURESTI si PLOIESTI

Produsele sunt livrate in Bucuresti si Ploiesti prin intermediul firmelor de curierat sau livrate de angajatii SC KETA CRACKERS DISTRIBUTION SRL.

Costul de livrare este stabilit la nivelul cosului de cumparaturi si se va afisa in cadrul costului total, inainte de a selecta adresa si modalitatea de plata.

Livrare in TARA

Livrarea produselor in tara se face de asemenea, prin intermediul firmelor de curierat.

Livrarea coletelor se face in 24-72h. Acest timp este calculat avand ca moment initial ridicarea coletului de catre firma de curierat de la depozitul shop.ketacrackers.ro.

Costul de livrare este stabilit la nivelul cosului de cumparaturi si se va afisa in cadrul costului total, inainte de a selecta adresa si modalitatea de plata.

Exceptie fac situatiile in care factorii meteo, numarul foarte mare de comenzi, precum si alte elemente neprevazute pot reprezenta cauze pentru marirea timpului de livrare mentionat mai sus.

NOTA: Verifica coletele in momentul livrarii. Verificarea consta in inspectarea vizuala a coletului, daca acesta prezinta deformari chiar si minore, specificati acest lucru pe AWB la rubrica observatii sau cereti curierului sa va intocmeasca proces verbal.

NOTA: Verifica coletele in momentul livrarii, orice reclamatie ulterioara conform careia coletul a ajuns deteriorat este nula. 

Dupa plasarea comenzii, un agent shop.ketacrackers.ro o sa va contacteze telefonic sau prin e-mail, pentru a va transmite ora la care va puteti prezenta la sediu in vederea ridicarii produselor achizitionate sau expedierea lor.

Returul produselor

Aveti dreptul de a va retrage din contractul de achizitionare a produselor de pe site-ul shop.ketacrackers.ro, in termen de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute in mod expres mai jos.

Perioada de retragere de 14 zile calendaristice incepe de la data in care Dvs. sau o terta parte desemnata de Dvs. (alta decat transportatorul) intra in posesia fizica a produsului/produselor sau, in cazul in care, printr-o singura comanda, sunt comandate mai multe produse care sunt livrate separat, de la data la care Dvs. sau o terta parte desemnata de Dvs. (alta decat transportatorul) intra in posesia ultimului produs.

Exercitarea dreptului de retragere

Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa informati vanzatorul cu privire la decizia de retragere din contractul de achizitionare a produselor de pe site-ul shop.ketacrackers.ro, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta sau e-mail catre SC KETA CRACKERS DISTRIBUTION S.R.L. (cu sediul in Ploiesti, Str. Dambului nr 32 telefon: 0747444000 / 0747999916, e-mail: comenzi@ketacrackers.ro).

Pentru a respecta termenul-limita de retragere de 14 zile calendaristice, este suficient sa transmiteti vanzatorului comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Comunicarile transmise dupa expirarea perioadei de retragere nu vor fi luate in considerare.

Consecintele retragerii

In cazul in care decideti sa va retrageti din contract, vanzatorul va va rambursa orice suma pe care a primit-o drept plata de la Dvs., inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarzieri justificate, si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care vanzatorul este informat cu privire la decizia Dvs. de retragere din contract.

Vanzatorul va efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita de Dvs. pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Dvs. v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

In cazul in care Dvs. ati receptionat produsele anterior exercitarii dreptului de retragere, aveti obligatia de a expedia produsele sau de a le returna vanzatorului SC KETA CRACKERS DISTRIBUTION S.R.L., la adresa din Ploiesti, Str. Dambului nr 32  fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care i-ati comunicat decizia de retragere. Veti suporta costurile directe legate de returnarea produsului/produselor achizitionate.

Vanzatorul poate amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele sau pana la momentul la care Dvs. ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (nederiorat, cu ambalajul original si cu documentele care l-au insotit – factura, certificate de garantie etc.), in cazul livrari a mai multor produse se va permite returnarea produselor desfacute in limita a maximum 3 produse pe comanda efectuata, restul produselor trebuie sa fie nedeteriorate, sigilate si eligibile pentru comercializare.

 

Transport 9.9 lei

Sau GRATUIT la comenzi de peste 100 lei

Garantam calitatea

Nemultumit? Ascultam. Rezolvam!

Platesti usor

MasterCard / Visa