Suna-ne la 0747999916

Transport 9.9 lei sau GRATUIT la comenzi de minim 130 lei ❤️

Produs in Romania

Comanda si plateste

Plata online cu cardul bancar pe www.ketacrackers.ro este procesata de Banca Transilvania 

  

Cum cumpar online produse de pe site-ul ketacrackers.ro? 

ketacrackers.ro vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line oferit de Banca Transilvania. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line. Pentru mai multe detalii privind plata online accesati pagina PlatiOnline Support. 

Magazinul online www.ketacrackers.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile de la Banca Transilvania. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. 

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). 

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitatesiguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 

Daca sunteti client vechi folositi un cont activ. Daca este prima data cand cumparati de la noi, creati-va un cont prin simpla introducere a unor date ce ne sunt folositoare in emiterea facturilor fiscale si livrarea corecta a produselor comandate de d-voastra 

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 bitiInformatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre ketacrackers.ro, nici de catre potentialii nostri parteneri: ex. procesatorii de plati online. 

Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele catre care se va face facturarea si livrarea. 

Adresa de e-mail are o importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult decat atatketacrackers.ro sau potentialii sai parteneri (ex.procesatorii de plati) nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. 

Daca adresa de livrare nu este aceeasi cu adresa de facturare, trebuie completat in: Contul Meu / Date personale, care se afla in partea stanga a site-ului ketacrackers.ro, in Contul meu, sau selectati „Adauga/Editeaza adrese” si completati noua adresa de livrare. 

Alegeti metoda dorita de plata si apasati pe butonul „Trimite comanda„.   

In prezent, modalitatile de plata acceptate de catre ketacrackers.ro sunt: Ramburs / prin curierat, Ordin de plata.  

Fnalizeaza comanda prin apasarea butonului „Trimite comanda”. 

  

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi: 

·       Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati butonul „Add to cart”. 

·       Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 bitiInformatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre ketacrackers.ro, nici de catre Banca TransilvaniaAveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, ketacrackers.ro si Banca Transilvania nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand „Pasul urmator„. 
Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de plata „Card credit/debit” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PlatiOnline, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCarddupa caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de  aceste organizatii. 

  

·       Daca tranzactia prin card a fost reusitaurmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail. 

  

Politica de securitate 

 
Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line? 

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Banca Transilvania. Riscurile asociate unei plati on-line sunt: 

Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – ketacrackers.ro si Banca Transilvania garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi „Politica de confidentialitate Banca Transilvania ” si „Politica de confidentialitate ketacrackers.ro” pentru mai multe informatii despre subiect. 

 
Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar, numar de card, data expirarii, etc. sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de catre Banca Transilvania pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Banca Transilvaniaaceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCarddupa caz.  

  

In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi „Verified by Visa” si „SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”. 

Metode de plata 

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: 

·       card de credit/debit 

·       plata numerar la ridicarea produselor  

·       plata numerar la livrare 

·       plata ramburs 

Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusitaurmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail. 

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/EurocardMaestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului Banca Transilvania cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz. 

Plata ramburs 

Recomandam sa utilizati cu incredere plata online la comenzile efectuate pe ketacrackers.roTotusi, daca doriti sa achitati comanda in momentul sosirii curierului la adresa pe care ati indicat-o, puteti face acest lucru fara probleme. Acceptam si plata ramburs pentru produsele comandate pe ketacrackers.ro. 

 

 

Transport 9.9 lei

Sau GRATUIT la comenzi de peste 130 lei

Garantam calitatea

Nemultumit? Ascultam. Rezolvam!

Platesti usor

MasterCard / Visa