Suna-ne la 0747999916

Transport 9.9 lei sau GRATUIT la comenzi de minim 130 lei ❤️

Copt cu drag in Romania

Despre noi

Suntem un brand inspirat de natură ca să îți oferim crackers sanatoși și gustoși.

Gamă diversificată

Viziunea noastră

Crackerșii Keta au apărut din dorința de a avea o gustare naturală, sănătoasă și sățioasă. În încercarea de a găsi textura ideală și un gust deosebit, am modificat și prelucrat rețeta reușind să creăm un produs crocant și aromat: așa a apărut Keta Crackers Classic. De aici a fost doar un pas până la hotărârea de a oferi cât mai multor persoane o gamă extinsă de produse de cea mai bună calitate cu un efect pozitiv asupra sănătății lor.

Simplitate în rețetă și formă

Cum preparăm crackerșii

La început alegem cu grijă cele mai bune semințe de in, floarea soarelui, susan și fulgi de ovăz. Le amestecăm cu făină integrală și le condimentăm cu chimen, rozmarin, oregano, chilly, spanac, ceapă, roșii și busuioc după o rețetă secretă. Pentru sortimentele dulci adăugăm zahăr brut din trestie de zahăr și arahide, cacao, scorțișoară, ghimbir sau vanilie în funcție de sortiment.

Integrează-i în viața de zi cu zi

Keta Crackers sunt pentru tine

Pentru cei ce trăiesc natural, a apărut un nou produs care poate aduce meselor și gustărilor zilnice un plus de savoare. “Keta Crackers” este realizat după o rețetă simplă, cât mai aproape de natură, evitând falsitatea și gusturile artificiale. Acești crackerși oferă energie pură extrasă din semințe și fibre hrănitoare, iar savoarea fiecărui sortiment este dată de aroma deosebită a condimentelor. “Keta Crackers” este un aliment sănătos, hrănitor, potrivit pentru copii deoarece nu conține substanțe dăunătoare, conservanți sau arome artificiale.  

Echipa noastră este aici pentru tine

Adrian Dogaru

General Manager
AKA "Tata" cel care ține totul sub control și sub observație sfătuind și ajutând pe oricine.

Carmen Dogaru

Responsabil Producție
AKA "Mama" se asigură că de fiecare dată crackerșii pe care îi oferim să aibă aceeași calitate.

Cosmin Dogaru

Director Vânzări
AKA "Fiul" este spiritul tânăr al firmei, cel care se ocupă de inovație, PR, vânzări și clienți.

Viorica Resmeriță

Responsabil Comenzi
AKA "Mătușa" este cea care se aigură că de fiecare dată comenzile sunt împachetate cu grijă pentru a ajunge la tine în cea mai bună stare.
„Îi am mereu la serviciu, sunt o gustare sănătoasă când am poftă de ceva sărat sau dulce. Sunt foarte gustoși și am o mulțime de sortimente din care pot alege.”
Oana Moldovan
București
„Sortimentul MaXX este micul meu dejun alături de un iaurt sau un fresh în diminețile aglomerate în drum spre birou și mă ajută să rezist până la prânz.”
Alina Burlan
București
Transport 9.9 lei

Sau GRATUIT la comenzi de peste 130 lei

Garantam calitatea

Nemultumit? Ascultam. Rezolvam!

Platesti usor

MasterCard / Visa