Keta Cookies

30 martie 2016 Publicat de Fără categorie Niciun comentariu

“Tendințe” – un cuvânt pe care îl auzim aproape zilnic. Îl asociem cel mai des cu hainele pe care le cumpărăm, cu mașina pe care ne-o dorim sau chiar cu destinația de vacanță pe care o alegem.

Iar aici putem să mai amintim și de modul în care ne decorăm casa sau curtea. Totuși, v-ați gândit că tendințele își fac loc din ce în ce mai mult și în domeniul gastronomic?

Globalizarea își pune puternic amprenta pe modul în care servim masa, mai ales în rândul celor tineri, care călătoresc și care sunt mult mai deschiși să adopte noi stiluri. Personal, am observat că prefer din ce în ce mai mult să servesc un mic dejun dulce în detrimentul unuia sărat. Și așa a apărut și ideea de a crea Keta Crackers dulce, pe care l-am numit Keta Cookies. Îmi doream sa servesc acest produs sănătos la masa de dimineață, dar de cele mai multe ori nu se potrivea cu sucul fresh de portocale, cu ceaiul din petale de trandafir și albastrele, cu salata de fructe, iaurtul cu cereale sau cu ciocolata caldă.

Așa că, la începutul iernii, ne-am adunat toată familia și am venit fiecare cu idei de condimente preferate. După cum mie îmi place ca întotdeauna când frigul mă ține în casă să pregătesc o prăjitură care sa umple atmosfera de arome de măr copt și scorțișoară, am vrut să găsesc aceeași bucurie la fiecare mic dejun, într-un Keta Cookies cu scorțișoară. Curând, au venit idei după idei, iar azi avem 5 sortimente de Keta Cookies cu zahăr brut din trestie de zahăr și diverse condimente, pentru toate gusturile.  Îi poți încerca oricând pe cei cu vanilie de Bourbon, scorțișoară, ghimbir și cuișoare, cacao, iar pe cei cu portocală și cardamom numai în sezonul rece.

Un sortiment special, este cel la care nu am adăugat zahăr, gustul dulce provenind de la fructe precum stafide și curmale. Care este preferatul tău?

Cu prietenie, Keta

Comentariile sunt inchise.